KIZARMIS TAVUK BULGUR PiLAVI ESLiGiNDE...

Cok uzun uzatiya ugrastiracak bir yemek degil kisacik aktarayim sizlere; yarim litre sutun icersine bir iri sogani rendeleyip uzerine cesitli baharatlar ekledikten sonra tavuk parcalarimizi but,kanat ne olursa fark etmez bu sosun icersine yatiralim ve yaklasik 2 saat dinlendirelim.
Arkasindan ister tavada ister firinda nasil arzu ederseniz o sekilde pisirip klasik bir bulgur pilaviyla servis edelim...

Yorumlar

Unknown dedi ki…
Yine harika bir tabak ellerine sağlık canım.Bulgur pilavını çok severim sevgiler...
Birsel ve İrem dedi ki…
Merhaba. Ellerine sağlık, nefis görünüyor. Haftasonu ben de tavukları bu şekilde terbiye yapıp fırın ızgarasında pişirmiştim. Gerçekten nefis oluyor. Sevgilerimi gönderiyorum
öğle yemeğine geldim:)) nefis olmuş ellerine sağlık canım bu tabağı alıyorum izninle:)) öpüyorum
pembe defter dedi ki…
bende et çeşitlerinin marine edilmiş usulunu sevenlerdenim bence böylesi daha lezzetli oluyor ellerinize sağlık sunum süper...
Adsız dedi ki…
ne güzel bir blog..tebrik ederim..tanıştığımıza çok sevindim en kısa zamanda(akşam için yemek telaşı bitince) blogunu tariflerini inceleyeceğim canım..ellerine sağlık harika bir yemek olmuş..sevgilerimle..
Pembe Tatlar dedi ki…
tavuğu çok severim ve seninkide nefis gözüküyor ellerine sağlık canım bu arada tabağına bayıldım:)
Pembe Tatlar dedi ki…
Canım slide hi düzenlediğin yerde hani resim yığınları çerçeve kenarları vs. onların ayarlarını yaptığın yerde ebat ölçüleri var ordan küçültebilirsin....
Canım sayfam çok dolu olduğundanmı bilmiyorum açılımı zor oluyordu bende islemeye aldıklarımı kenar çubuğumdan kaldırdım tabi bu yanlış anlaşılmasın...
Hala takipteyim:)))
Pembe Tatlar dedi ki…
Bu arada tırtıl kurabiyelerini ve labne peynirli poğaçanı denedim nefisti ellerine sağlık en kısa zamanda paylaşacağım...
yaban mersini dedi ki…
süt çok ilginç..bu tarz bir sos hiç denemedim.ilk tavuk pişirdiğimde deneyeceğim,ellerine sağlık.slmlar