WAFFLE'LI KREMALI TATLI...Veeeeeeeeeeee????? ;))))))))))))))))))))))


Evet arkadaslar gidip gidip geliyorum farkindayim cook uzatiyorum ama insallah zamanla resimlediklerimide ekliycem:))ziyaretlerim aksadi  hatta koptu diyebiliriz ama herseyin bir telafisi vardir elbet..Bende elimden geldigince telafi etmeye calisacagim ama zamanla;))
Bu gecen zamanda EYMEN'im 22 nisan 2011 itibariyle 1 yasina girdi ve yuruyor yani anliycaniz yakalamaci oynuyoruz :D zaman su gibi akiyor nerdeyiz nereye gidiyoruz..Saglik olsunda hayati layikiyla yasayalim insallah!!!(amin)
simdi gecelim cok hafif lezzetli tatlimiz olan Waffle'li kremali tatlimiza...

_4  kutu krema
_4 krema olcusunce su
_7 kasik seker
_7 kasik nisasta
_1 paket yaklasik 6 parca waffle...(tr de varmi bilmiyorum onun yerine etimeklede yapabilirsiniz)

***Evet tatlimiz cok basit krema,su,seker,nisastayi  bir tencereye koyup karistirarak pisirin ardindan waffle'lari bir borcama yerlestirip pisen tatliyi waffle'larin uzerine dokun...uzeri icin isterseniz hazir jole yada kendiniz evde hazirladiginiz bi joleyide kullanbilirsiniz.
sonra dileginizce susleyip servis yapin!

Yorumlar

Limon çiçekleri dedi ki…
Hmm değişik,kremayı merak ettim çok leziz görünüyor.ellerinize sağlık.
canım hoşgeldin..maşallah yavrulara büyüyorlar..waffle delisi olarak tatlın ilgimi çekti..keşke şöyle daha çok resimleseydin:)kolaya benziyor..not ettim..sevgiler canım..
tub@ dedi ki…
s.a. hurişim merhaba uzun bir ara oldu arkadaşım görüşemiyoruz bende pek yazamıyorum :) senin eymen den sonra benim de beyzam dünyaya geldi henüz 3 aylık teyzesi :) öpüyorum oğullarını Allah'a emanet ol tatlım, wafflee süper olmuş ellerine sağlık

öptüm
Unknown dedi ki…
Hosgeldin tekrardan tatlim !!Eymen'le Eda'min arasinda 1 ay 10 gün var demekki :) Bizim cadi'da yurumeyi basladi artik! Waffle hiç yapmadim ama seve seve denerim. Opuyorum seni
TATESAL dedi ki…
Hayırlı yaşlar olsun yavrucuklara...maşallah Eymen büyümüş,Burak da abi olmuş....daha nice yaşlara inşallah....
mutfaktakizaman dedi ki…
limon cicekleri==>>> kremasi gercekten cok hafif ve lezzetli:)tesekkur ederim yorumunuz icin..

Elif'cigim hosbulduk zaman su gibi akiyor degilmi??:)) waffle'a cok guzel uyum saglayan bi tatli denersen yaz:)))

Tubisim evet malesef uzun bir zamandir gorusemiyoruz diger arkadaslarimlada ayni sekilde ozledim gercekten saglik olsun biz yine burdayiz:))Allah uzun,saglikli hayirliomurler versin minik Beyza'ya kizlari ciftledin hehe:))opuyorum canim..

Ayla'cigim pek fazla bi ara yokmus ama seninki buyuk ozaman?? yuruyunce hem daha sirin hemde daha yorucu oluyorlar degilmi??:))
waffele'ini ben yapmadim hazir paket olanlardan (SUPER U'de falan olanlardan canim;))ama tabi kendinde yapabilirisn!opuyorum canim...

aminn Tulin ablam biz daha ne kadar yolun basindayiz sana bakarak degilmi??Allah'im insallah senin gibi olmayida nasip kismet eder:)))opuyorum


hepinize cook tesekkur ederimm gelecek yorumlar icinde simdiden tesekkurler!!!
:))
Unknown dedi ki…
Maaşallah yakışıklıya ALLAH korusun bunları benim kız henüz yürümüyor ama sıralıyor canım eline sağlık waffle nefis olmuştur eminim:)
Arkadaşıma bir dilim mutluluk bırakıyorum ve kandili mübarek olsun canım sevgilerle..
kalpkurabiye dedi ki…
hoşgeldin canımm:)
maşallah diyorum minik paşaya:)
Allah güzel günler göstersin her zaman canım:)
sevgiler..
hanimeli21 dedi ki…
Nasil basari bu canim iki cocugunda dogum tarihlerini yan yana getirmek ben iki hamileligim de tarihleri bana bagli olmadan gerceklesti.
Waffle li tatli guzele benziyor, esim bayiliyor zaten, bir tarafi cikolatali olanlara belki onlarla denerim bende.
Bekledigim seyler vardi evet, oturdugumuz yerde( ki kayinvalidemlerde yasiyorduk) yeni logement sociaux (hlm) lar yapiliyordu onlara yazilmistik ve imkansiz gibi gorunuyordu ama Allah in yardimiyla basardik, simdi evimde rahat rahat ysamaya basladim.
Allah im herkesin duasini hayirlisiyla kabul etsin benim dualarim gerceklesti sukurler olsun.