SÜPRiSE KURABiYE..COCOSTARDA OLABiLiRR

Uzun zamandir bu kurabiyeleri yapmak istiyordum fakat ancak firsat bulabildim..umarim sizlerde dener ve begenirsiniz;))) nereden gordugumu veya nereden aldigimi inaninki hatirlamiyorum.(buda kucuk bir bilgi olarak kalsin)

MALZEMELER



  • 1 paket yumusak margarin(250 gr)
  • 2 yumurta(birinin aki ic malzeme icin)
  • yarim su bardagi kakao
  • 2 yemek kasigi pudra sekeri
  • 1 paket vanilin
  • 1 paket kabartma tozu
  • aldigi kadar un

iCi iCiN

  • 2 su bardagi hindistan cevizi
  • 1 su bardagi pudra sekeri
  • 1 adet yumurta aki

ilk olarak hamurumuzun malzemelerini 1 yumurta aki ve un haric karistiralim ardindan unumuzuda ilave ederek yumusak bir hamur elde edelim.Arkasindan ic malzemesi olan hindistan cevizi,pudra sekerini ve bir yumurta akini iyice karistirip biraz yoguralim yuvarlak bicime sokulabilicek kivamda olmasi gerekiyor ki dagilmasin.ardindan hamurumuzdan ve ic malzememizden esit parcalarda bezeler yapalim ben yaklasik 28 adet kurabiye cikarttim sayilari buyuklugune kucuklugune gore degisebilir.(resimlemeye calistim)hamurumuzu avuc iciyle acip acersine hindistan cevizi toplarimizdan koyup iyi bisekilde kapatip yuvarlayalim yagli kagitla kapladigimiz tepsimize dizip 180°pisirelim ciktiktan sonra istege gore suslemeler yapilabilir kendi arzunuza kalmis.ben 50 gr beyaz cikolatayi 1 caybardagi kremada eritip kullandim uzerlerinede cikolata parcaciklari serpistirdim:)BAKALIM BEYENICEKMISINIZ;)))






Yorumlar

süpriz kurabiyeden bende uzun zamandır denemek istiyorum birtürlü kısmet olmadı:) şahane görünüyor canım ayrıca aşağıdaki elmalı turtayada bayıldım ellerine sağlık...iyi pazarlar öpüyorum
İlker Ergin dedi ki…
Gerçekten sürpriz,ve çok hoş görünüyorlar.Ellerine sağlık.Sevgiler...
EZGİLİ TARİFLER dedi ki…
bir kaç arkadaşda gördüm ama denemek için hiç fırsatım olmadı aslında aklıma gelmedi çok değişik bir tarif ellerine sağlık sevgiler.
Adsız dedi ki…
bende de var aynı tarif..
ellerine saglık..
gercekten guzel oluyor..
gorusmek uzere..
mutfaktakizaman dedi ki…
ugramaniz ve ayrica yorum birakmaniz beni cok mutlu ediyor;)cok sevindim...
tesekkur ediyorum guzel yorumlariniz icin

+++++++++++++++++++++++++++
EZGILITARIFLER umarim yine ugrar ve yorumu gorursun sana gelmek istedigimde problem olusuyor pcde birden fazla sayfa aciyor ve birdahada kontrol edilemiyor canim ne oldugunu anlamadim ins sorun kalktiginda ugruycam sevgiler..
renklipastalar dedi ki…
Beni eklediğin için tşk ederim. BEnde seni takibe aldım. Kurabiyeler çok güzel. Hemen tarifini aldım, bugün denemek istiyorum. Ellerine sağlık. Bende bu kurabiyeyi uzun zamandır yapmak istiyordum. Güzel günler diliyorum. Görüşmek üzere...
mutfaktakizaman dedi ki…
renkli pastalar=hosgeldin canim gorusmek uzere...